Livrare produse

               Livrarea produselor se va face prin intermediul Fan Courier în maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul României, fiind acceptate doar adresele pentru care livrarea nu necesită costuri suplimentare. În cazul în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, se percep costuri suplimentare. (verifică lista- fan courier). În perioada campaniilor promoționale, termenul de livrare este de maxim 7 zile lucrătoare.

                În cazul comenzilor pe teritoriul României, tariful per colet este de 17 RON in cazul expeditiilor cu plata ramnurs, si 11.90 RON in cazul expeditiilor cu plata online, iar în situația în care suma unei singure comenzi este de minim 400 RON costurile de livrare prin curier a comenzii sunt suportate de către INWHITE (în cazul în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, se percep costuri suplimentare(verifică lista- fan courier) ).

                În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul INWHITE, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma împreună cu consilierul clienți INWHITE, numai în scris, prin e-mail.

                Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

                În ceea ce privește comenzile primite după ora 15:00, acestea vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite sâmbăta,  vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

                INWHITE își rezervă dreptul să solicite Clienților confirmarea comenzii emise înainte de onorarea acesteia prin contactarea clienților în cazul clienților aflați la prima comandă efectuată către INWHITE. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.

                INWHITE își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de INWHITE care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

                INWHITE își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.