1.             INTRODUCERE

Prezentul document (împreună cu toate documentele menționate aici) stabilește termenii și condițiile de utilizare a acestui site web și de cumpărare pe acesta (în continuare „Termenii”).

Te rugăm să citești cu atenție acești Termeni înainte de a utiliza acest site web. Dacă folosești acest site web sau faci o comandă, te obligi să respecți acești Termeni. Dacă nu ești de acord în întregime cu acești Termeni, nu utiliza acest site web.

Acești Termeni pot suferi modificări. Este responsabilitatea ta să îi recitești în mod regulat deoarece Termenii aplicabili sunt Termenii în vigoare în momentul în care folosești site-ul web sau când s-a încheiat Contractul (așa cum se definește mai jos).

 1.             DATE DESPRE NOI

Acest site web este administrat sub numele de InWhite Romania de către INWHITE SRL, o societate comercială românească cu sediul social în orașul Constanța, județul Constanța, strada Dezrobirii nr. 118, sc.B, ap. 57, cam. 1, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă tribunalul Constanța, CUI 37594484 și număr de ordine în registrul comerțului J13/1535/17.05.2017

 1.             DATE DESPRE TINE ȘI ACCESĂRILE TALE PE ACEASTĂ PAGINĂ WEB

Informațiile sau datele personale pe care ni le furnizezi vor fi procesate conform Declarației de confidențialitate. Prin folosirea acestui web site îți dai implicit acordul pentru procesarea electronică și stocarea acestor informații și date și te faci responsabil de autenticitatea acestora.

3.1. InWhite Romania va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

3.2. Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

3.3. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului.  In-white.ro nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

3.4. Prin înscrierea în baza de date a in-white.ro, Clientul/Cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către operatori ai companiei în scopuri de marketing.

 1.             FOLOSIREA SITE-ULUI NOSTRU WEB

Prin folosirea acestui site web și/sau prin realizarea unei comenzi prin acesta te obligi:

4.1. Să folosești acest web site exclusiv pentru consultații sau comenzi legitime.

4.2. Să nu faci comenzi false sau frauduloase. Dacă avem motive rezonabile să credem că o astfel de comandă s-a realizat, ne rezervăm dreptul de a anula comanda și de a informa autoritățile pertinente.

4.3. Să ne furnizezi adresa de e-mail, poștală și/sau orice alte detalii de contact în mod corect și exact și ești de acord să folosim aceste date pentru a lua legătura cu Tine dacă este necesar (vezi Declarația noastră de confidențialitate).

Dacă nu ne furnizezi toată informația de care avem nevoie este posibil să nu îți putem procesa comanda.

Prin realizarea unei comenzi pe site-ul nostru web, declari pe propria răspundere că ai peste 18 ani și că ai capacitatea legală de a încheia contracte.

 1.    SERVICII OFERITE

Produsele oferite pe acest site web pot fi expediate doar pe teritoriul României.

 1.   CUM SE ÎNTOCMEȘTE CONTRACTUL

Informația prezentată în Termeni și detaliile de pe acest site web nu constituie o ofertă comercială, ci o invitație la negociere. Nu va exista nici un contract între noi cu privire la nici un produs decât în momentul în care am acceptat comanda ta. Dacă nu acceptăm oferta ta și suma a fost deja retrasă din contul tău aceasta îți va fi restituită în întregime.

Pentru a realiza o comandă, trebuie să urmezi etapele procesului de cumpărare online și să apeși butonul „procesare comandă” pentru a plasa comanda. În continuare, îți vom trimite un e-mail prin care confirmăm primirea comenzii tale („Confirmarea comenzii”). Acest lucru nu înseamnă că respectiva comandă fost acceptată deoarece comanda constituie oferta pe care ne-o faci de a cumpăra unul sau mai multe dintre produsele noastre. Toate comenzile trebuie să fie în prealabil acceptate de noi, iar, dacă comanda este acceptată, acest lucru îți va fi confirmat printr-un e-mail în care ești informat că produsul a fost expediat (Confirmarea de expediere). Contractul între noi, pentru cumpărarea unui produs (Contractul), ia ființă numai în momentul în care îți trimitem Confirmarea de expediere.

Contractul se va referi numai la acele produse a căror expediere a fost confirmată de către noi prin Confirmarea de expediere. Nu vom fi obligați să livrăm nici un alt produs care face parte din comanda ta până în momentul în care expedierea acestuia a fost confirmată printr-o Confirmare de expediere aparte.

 1.  DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Pentru toate comenzile trebuie verificată disponibilitatea produselor, iar în cazul în care există probleme în ceea ce privește disponibilitatea acestora sau nu se mai găsesc în stoc, ne rezervăm dreptul de a te informa asupra unor produse înlocuitoare, cu o calitate și o valoare egală sau mai mare și pe care poți să le comanzi. Dacă nu dorești să comanzi aceste produse înlocuitoare, îți vom restitui orice sumă plătită.

 1.  RESPINGEREA UNEI COMENZI

Ne rezervăm dreptul de a retrage orice produs de pe acest site web în orice moment și/sau să eliminăm sau să modificăm orice material sau conținut de pe acest site web. Chiar dacă depunem toate eforturile necesare pentru a procesa toate comenzile, pot apărea circumstanțe extraordinare în care suntem nevoiți să refuzăm procesarea unei comenzi după ce în prealabil ți-am trimis Confirmarea comenzii; ne rezervăm dreptul de a face acest lucru, în orice moment, după propria conveniență.

Nu vom putea fi trași la răspundere de tine sau de o terță parte pentru retragerea oricărui produs de pe acest site web, indiferent dacă acesta a fost vândut sau nu, nici pentru eliminarea sau modificarea materialului sau conținutului acestui site web sau dacă refuzăm să procesăm sau să acceptăm o comandă după ce ți-am trimis Confirmarea comenzii.

 1.   LIVRAREA

După verificarea disponibilității (vezi Clauza 7 de mai sus), dacă nu există nici un fel de circumstanțe extraordinare, vom face toate demersurile pentru a-ți trimite produsele de pe comandă specificate în Confirmarea de expediere, înainte de data de livrare menționată în Confirmarea de expediere sau, dacă data de livrare nu este specificată, în termen de 2 zile de la data la care a fost emisă Confirmarea de expediere.

Posibile motive pentru întârzierea livrării unei comenzi:

 •       Personalizarea produselor;
 •       Produse modificate special;
 •       Circumstanțe neprevăzute; sau
 •       Zona de livrare;

 

Dacă dintr-un motiv oarecare nu putem să respectăm această dată de livrare, îți vom aduce la cunoștință acest lucru și ți se va oferi posibilitatea de a alege între a continua cu procesul de cumpărare, specificând o altă dată de livrare, sau poți anula comanda iar în acest caz ți se va rambursa integral suma plătită. Te rugăm de asemenea să reții că nu se livrează produse sâmbăta și duminica cu excepția cardului cadou care va fi livrat la data indicată de tine.

În conformitate cu acești Termeni, „livrarea” se va considera finalizată sau produsele se vor considera „livrate” în momentul în care se semnează pentru recepționarea acestora la adresa stabilită.

    10.   LIVRARE IMPOSIBIL DE REALIZAT

După două tentative nereușite de a livra produsele, vom încerca să găsim un loc sigur unde putem să lăsăm coletul. Îți vom lăsa un aviz în care se explică unde se găsește coletul tău și cum poți stabili o nouă dată de livrare. Dacă nu vei fi la locul de livrare la ora stabilită, te rugăm să iei legătura cu noi pentru a stabili o altă zi de livrare reciproc convenabilă.

Dacă au trecut 30 zile din momentul în care comanda ta este pregătită de livrare iar livrarea nu s-a realizat din motive care nu depind de noi, vom considera că dorești anularea Contractului iar acesta va fi considerat reziliat. În urma rezilierii Contractului, îți vom restitui suma plătită pentru produsele respective cât mai curând posibil și nu mai târziu de 14 zile de la data la care vom considera Contractul reziliat. În astfel se situații, ne considerăm îndreptățiți să îți cerem plata costurilor de livrare și orice alte costuri rezultate din rezilierea Contractului

   11.  TRANSFERUL RISCURILOR ȘI PROPRIETĂȚII

Din momentul livrării, riscurile corespunzătoare produselor îți aparțin.

Produsele vor trece în proprietatea ta doar în momentul în care primim suma integrală corespunzătoare produselor, inclusiv costuri de transport sau în momentul livrării (după cum se specifică în clauza 9 de mai sus) dacă livrarea se realizează ulterior

  12.  PREȚUL ȘI PLATA

 Preţurile prezentate pe site sunt preţuri informative și includ TVA, conform legislației în vigoare.

Prețul pentru fiecare produs este cel afișat pe site-ul web, exceptând cazul în care apar erori. Chiar dacă ne străduim ca toate prețurile care apar pe site-ul nostru web să fie corecte, uneori pot apărea erori. Dacă constatăm că există o greșeală în prețul unui produs pe care l-ai comandat te vom informa cât mai repede posibil și vei putea alege între a reconfirma comanda la prețul corect sau a o anula. Dacă nu reușim să luăm legătura cu tine, comanda se va considera anulată, iar dacă ai plătit deja produsul, suma îți va fi restituită în întregime.

Nu suntem obligați să îți vindem produsul la prețul afișat incorect (mai mic), chiar dacă ți-am trimis deja Confirmarea de expediere, în cazul în care eroarea de preț este, în mod evident, o eroare de tastare sau se datorează unei greșeli de aritmetică și care ar fi putut fi ușor sesizată de tine.

Prețurile afișate pe site-ul nostru web includ TVA, dar nu și costurile de transport, acestea fiind adăugate ulterior sumei totale de plată după cum se specifică în Ghidul prețurilor de livrare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi voluminoase sau cu o valoare mare și de a modifica prețul sau informația cu privire la disponibilitate fără un aviz în prealabil. Alte modificări, în afară de cele prezentate mai sus în această Clauză, nu vor afecta comenzi pentru care am trimis deja Confirmarea comenzii.

Când ai terminat de cumpărat, toate produsele pe care dorești să le achiziționezi sunt adăugate în coșului tău. Următorul pas este efectuarea plății. Pentru aceasta:

 •       Fă click pe butonul „Coșul de cumpărături” din partea de sus a paginii.
 •       Fă click pe „Afișare coș”.
 •       Fă click pe butonul „Procesare comandă”
 •       Completează sau verifică informațiile de contact, detaliile comenzii tale, adresa de livrare și adresa de facturare.
 •       Alege modalitatea de plată
 •       Fă click pe „Comandă”.

Plata se poate face prin ordin de plată și ramburs.

  12.2  TAXA PE VALOAREA ADĂUGATĂ

În conformitate cu legea în vigoare, tuturor achizițiilor realizate prin site-ul nostru web li se aplică Taxa pe valoarea adăugată (TVA).

În acest sens și în conformitate cu Capitolul I din Titlul V al Directivei 2006/11.a Consiliului din 2.Noiembrie 200.în concordanță cu sistemul comun al TVA-ului, livrărilor făcute în statul membru care apare în adresa de livrare a produsului li se va aplica TVA-ul valabil în statul respectiv în funcție de destinația produsului aleasă pentru fiecare comandă

13. POLITICA CU PRIVIRE LA SCHIMBURI/RETURNĂRI

Dreptul legal de a anula o achiziție.

Conditii pentru returnarea produselor

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, INWHITE SRL iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului.

În cazul schimbului de produse, taxa de transport către noi va fi suportată de către INWHITE (doar pentru schimbul de produse), iar CLIENTUL va achita cheltuielile de transport când ajunge noul colet.

Dacă CLIENTUL dorește restituirea banilor, TAXA DE TRANSPORT către noi a produsului/produselor va fi suportată de client.

  Returul gratuit NU se aplică în cazul promoțiilor cu “Livrare gratuită”. Returul gratuit nu se aplică în cazul localităților cărora li se aplică km exteriori.

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa completati Formularul de retur din Anexa 1. De asemenea, vei găsi un exemplar în coletul comenzii tale.

Daca doresti sa schimbi produsul cu o alta culoare/marime/model, te rugam sa ne contactezi in prealabil prin email la adresa contact@in-white.ro sau telefonic la numarul de telefon 0725.0170.089 în care veti specifica foarte clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb.
Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, iti poti alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor catre noi.

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de noi sau de catre dumneavoastra, iar in acest caz veti suporta si cheltuielile de retur (NU SE ACCEPTA RETURURI prin Posta Romana) la adresa: Bulevardul I.C. Bratianu, Nr. 26, Constanta, judet Constanta.

Orice produs pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale ( legea 249/2015, art 16(8) ). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este murdar, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Urme de uzură sunt considerate urmele de machiaj, fond de ten, ruj sau alte substanțe ce necesită spălare pentru a fi îndepărtate.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, vă vom înapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs in Formularul de Retur. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs sau cu restituire de produs. Acestea vor fi refuzate și dumneavoastră veți suporta taxele de tur-retur.

Nota: Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 4 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Produsele personalizate la cererea clientului, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

14. DISPOZIȚII COMUNE

Dreptul de anulare a Contractului se aplică numai în cazul în care produsele sunt returnate în aceeași stare în care le-ai primit. Trebuie să trimiți de asemenea toate instrucțiunile, documentele și ambalajele primite împreună cu produsul. Etichetele și marcajele nu pot fi înlăturate sau manipulate. Nu se va restitui suma plătită pentru nici un produs deteriorat sau care nu se găsește în starea în care l-ai primit sau care a fost purtat. Din acest motiv trebuie să ai grijă de produse atâta timp cât acestea se găsesc în posesia ta.

Îți aducem la cunoștință că ai obligația de a avea grija în mod rezonabil de produse atâta timp cât acestea se găsesc în posesia ta. Acest lucru înseamnă de asemenea includerea instrucțiunilor, documentelor și ambalajelor produselor când se face returnarea cât și returnarea produselor în aceeași stare în care au fost primite. În cazul în care nu se iau aceste măsuri minime de îngrijire a produselor, în funcție de circumstanțe, avem dreptul de a porni o acțiune împotriva ta pentru încălcarea îndatoririlor legale.

Mai multe detalii cu privire la dreptul de anulare și explicații despre cum poți să ți-l exerciți sunt prezentate în Confirmarea de expediere.

15. RETURNĂRI PRIN CURIER

Când returnezi un produs prin curierul trimis de noi trebuie să iei legătura cu noi prin email sau la telefonul afișat pe site-ul web. Va trebui să trimiți produsul în același ambalaj în care l-ai primit respectând instrucțiunile din secțiunea „Returnări” a acestui web site.

Opțiunea de mai sus referitoare la retur nu implică nici un fel de cost adițional pentru tine, decât în cazul în care ai beneficiat de promoția “Livrare gratuită” sau dorești restituirea contravalorii produselor comandate. 

Va trebui să plătești costurile de returnare a produsului dacă nu poți să returnezi produsul prin alt curier decât cel prin care ai primit coletul. În acest caz, dacă ne returnezi produsul pe cheltuiala proprie, vom fi îndreptățiți să îți reclamăm plata oricărui cost direct pe care acest lucru îl presupune pentru noi.

Vom procesa restituirea sumei plătite de tine cât mai curând posibil (și, în nici un caz, mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ai anunțat anularea achiziției). Îți vom restitui toți banii primiți de la tine doar în CONT BANCAR.

Pentru orice nelămurire poți lua legătura cu noi prin formularul web sau prin telefon la numărul 0725.170.089

  16. RETURNAREA PRODUSELOR NECONFORME

În cazul în care, după livrare, consideri că produsul nu este în conformitate cu Contractul, trebuie să iei legătura cu noi cât mai repede prin formularul nostru web și să ne dai detalii despre produs și defectele acestuia. Alternativ poți lua legătura cu noi prin telefon, la 0725.170.089,  iar noi îți vom da instrucțiunile necesare.

După primirea produsului, acesta va fi atent examinat și te vom anunța dacă ai dreptul la înlocuirea acestuia sau la restituirea banilor (dacă s-a plătit), prin e-mail, într-o perioadă rezonabilă de timp. Intenția noastră este să îți restituim banii sau să îți înlocuim produsul cât mai curând posibil și în niciun caz mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care ți-am confirmat prin e-mail că ai dreptul la rambursare sau înlocuire.

Pentru produsele neconforme se va restitui în totalitate suma plătită inclusiv costurile de transport și orice alt cost rezonabil pe care l-a putut implica returnarea. Banii vor fi returnați întotdeauna prin aceeași metodă prin care s-a plătit.

PREVEDERILE ACESTEI CLAUZE 1.NU AFECTEAZĂ DREPTURILE TALE LEGALE CU PRIVIRE LA ARTICOLE NECONFORME SAU GREȘIT PREZENTATE SAU DREPTUL DE A ANULA O COMANDĂ SUB PREVEDERILE LEGII PROTECȚIEI CONSUMATORILOR (VÂNZARE LA DISTANȚĂ).

  17.  RĂSPUNDERE JURIDICĂ ȘI LIMITĂRI

În afara cazului în care se specifică în mod expres contrariul, în acești Termeni, răspunderea noastră cu privire la orice Produs cumpărat prin site-ul nostru web este strict limitată la prețul de achiziție a respectivului produs.

Cu toate acestea, nimic din conținutul acestor Termeni nu poate exclude sau limita în vreun fel răspunderea noastră în următoarele cazuri:

 •       În caz de moarte sau vătămare corporală cauzată din neglijența noastră;
 •       În caz de fraudă sau denaturare frauduloasă sau
 •       În orice alt caz în care ar fi ilegal sau ilicit să excludem sau să limităm sau să încercăm să excludem sau să limităm răspunderea noastră.

Respectând cele de mai sus și în mod integral prevederile legii, exceptând cazul în care se precizează contrariul în Termeni, nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate juridică pentru pagubele indirecte apărute ca și efecte colaterale ale pierderilor sau prejudiciilor principale, indiferent de natura acestora și de cauză, fie că aceasta este un prejudiciu (inclusiv neglijență), nerespectarea contractului sau altele, chiar în cazuri previzibile, inclusiv (fără nici un fel de limitare) în caz de:

 •       pierderi de venituri și beneficii;
 •       pierderi de afaceri;
 •       pierderi de profit sau contracte
 •       pierderi în economiile anticipate;
 •       pierderi de date; și
 •       pierderea de ore de gestionare și de munca administrativă.

Datorită accesibilității acestui web site și a riscului apariției de erori în stocarea și transmiterea informației digitale, nu garantăm exactitatea și nici securitatea informației furnizate site-ului nostru web sau obținute prin acesta, exceptând cazul în care se precizează contrariul în mod expres pe acest site web.

Atât informația cu privire la produse cât și alte informații și materiale publicate pe acest site web sunt furnizate „ca atare” fără nici un fel de garanție clar exprimată, implicită sau de altă natură.

În limitele permise de lege și fără a exclude nici un aspect care nu poate fi exclus în mod legal cu privire la consumatori, nu ne facem responsabili de nici un fel de alte garanții.

Nici un aspect al acestei Clauze nu afectează drepturile tale legale ca și consumator sau drepturile de reziliere a Contractului.

  17.1   PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Iei la cunoștință și consimți că dreptul de copyright, marcă înregistrată și alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la conținutul acestui site web ne aparțin nouă sau licențiatorilor noștri. Poți folosi acest material doar conform autorizației date în mod expres de noi sau licențiatorii noștri. Acest lucru nu te împiedică să folosești acest web site, dacă este necesar, pentru realizarea de copii de pe orice comandă sau de pe Contract.

  17.2  VIRUSURI, PIRATERIE ȘI ALTE INFRACȚIUNI CIBERNETICE

Este interzisă folosirea abuzivă a acestui web site pentru introducerea în mod intenționat de viruși, troieni, viermi informatici, bombe logice sau orice alt material care poate produce daune tehnologice. Este interzisă accesarea neautorizată a acestui web site, a serverul gazdă sau a oricărui alt server, computer sau bază de date ale site-ului nostru web. Te angajezi să nu ataci acest web site prin atac de tip refuz-serviciu sau atac distribuit de tip refuz-serviciu.

Încălcarea acestei prevederi constituie o infracțiune și se supune legilor în vigoare. În cazul oricărei încălcări de acest tip vom sesiza organele judiciare pertinente și vom coopera cu autoritățile pentru a dezvălui identitatea hacker-ului. De asemenea, în cazul încălcării acestei prevederi, vei pierde imediat dreptul de a folosi acest site web.

Nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate juridică pentru pierderi sau prejudicii produse de orice atac de tip refuz-serviciu, virus sau alt tip de software sau material, care poate avea consecințe negative asupra computerului și echipamentului tău sau a datelor tale, ca urmare a utilizării acestui site web sau prin descărcarea de conținuturi de pe acesta sau de pe adrese la care ești redirecționat de pe acest site web.   

    18.  LINKURI DE PE ACEST SITE WEB

Pe site-ul nostru web se pot găsi linkuri spre site-uri web sau materiale aparținând a terțe părți; aceste linkuri se pun la dispoziție cu scop pur informativ și nu avem nici un fel de control asupra conținutului acestor site-uri web sau materiale. În consecință, nu ne asumăm nici un fel de responsabilitate juridică pentru pierderi sau prejudicii cauzate de utilizarea acestor linkuri

    19.  COMUNICĂRI ÎN SCRIS

Legea în vigoare impune ca anumite informații sau comunicate să îți fie trimise în scris. Folosirea site-ului nostru web implică acceptarea faptului că, în mare parte, comunicarea între noi se va realiza electronic. Te vom contacta prin e-mail sau te vom informa prin postarea de notificări pe site-ul nostru web. Prin acest contract, accepți acest mediu de comunicare electronic și recunoști faptul că toate contractele, notificările, informațiile și alte comunicate pe care ți le trimitem electronic sunt în conformitate cu cerințele legale impuse pentru comunicarea în scris. Această condiție nu afectează drepturile tale legale.

    20.   NOTIFICĂRI

Toate notificările pe care ni le trimiți trebuie făcute prin formularul nostru web. În conformitate cu clauza 1. și dacă nu se specifică contrariul, noi îți vom trimite notificări fie pe adresa de e-mail fie la adresa poștală pe care ne-ai furnizat-o în momentul plasării comenzii.

Aceste notificări se vor considera trimise corect și recepționate în momentul în care sunt postate pe site-ul nostru web, 2.de ore după ce au fost trimise prin e-mail sau trei zile de la data poștei în cazul oricărei scrisori. Pentru a dovedi trimiterea unei notificări este suficient să se demonstreze, în cazul unei scrisori, că aceasta a fost adresată, ștampilată și trimisă corect iar, în cazul unui e-mail, că acesta a fost trimis la adresa de e-mail specificată.

    21.  TRANSFERUL DREPTURILOR ȘI OBLIGAȚIILOR

Contractul ne obligă atât pe noi și pe tine cât și pe succesorii și moștenitorii noștri de drept.

Nu poți transfera, atribui, greva sau întrebuința în nici un alt fel Contractul, sau oricare din drepturile și obligațiile care decurg din acesta, fără a avea în prealabil consimțământul nostru în scris.

Noi putem transfera, atribui, greva, subcontracta sau întrebuința în orice fel Contractul sau oricare dintre drepturile și obligațiile care decurg din acesta, în orice moment pe durata acestuia. Pentru a înlătura orice nelămurire, orice transfer, atribuire, grevare sau întrebuințare de acest fel nu va afecta drepturile tale legale în calitate de consumator și nu va anula, reduce sau limita în vreun fel orice garanție pe care ți-am acordat-o, în mod expres sau implicit.     

    22.   EVENIMENTE DE FORȚĂ MAJORĂ

Nu vom fi traşi la răspundere sau responsabili pentru nicio nerespectare sau întârziere în îndeplinirea oricăreia dintre obligaţiile pe care ni le-am asumat printr-un Contract, dacă aceasta este cauzată de evenimente care se află în afara controlului nostru rezonabil („Eveniment de forţă majoră”).

Un eveniment de forţă majoră va include orice act, eveniment, neexecutare, omisiune sau accident care se află în afara controlului nostru rezonabil şi va include în mod deosebit (fără limitare) următoarele:

1. Greve, şomaj tehnic sau alte acţiuni sindicale.

2. Rebeliune civilă, revoltă, invazie, atac terorist sau ameninţare teroristă, război (declaratsau nu), ameninţare sau pregătire de război.

3. Incendiu, explozie, furtună, inundaţie, cutremur, surpare de teren, epidemie sau orice alt dezastru natural.

4. Imposibilitatea de a folosi căile ferate, transportul maritim, transportul aerian, transportul auto sau alte mijloace de transport public sau privat.

5. Imposibilitatea de a folosi reţelele de telecomunicaţii publice sau private.

6. Acte, decrete, legislaţie, reglementări sau restricţii impuse de orice guvern.

7. Orice grevă, defectare sau accident care afectează transportul maritim, sistemul poştal sau transportul relevant de alt tip.

Executarea obligaţiilor noastre care decurg din orice Contract va fi considerată suspendată pe durata evenimentului de forţă majoră şi vom beneficia de o prelungire a termenului pentru a ne executa obligaţiile de pe durata evenimentului de forţă majoră. Vom utiliza mijloacele noastrerezonabile pentru a opri evenimentul de forţă majoră sau pentru a găsi o soluţie prin care să neputem executa obligaţiile contractuale în pofida evenimentului de forţă majoră.

 

      24. DISPENSE

24.1 RENUNŢARE

În cazul în care, în orice moment de pe durata Contractului, omitem să insistăm asupra executării stricte de către dumneavoastră a obligaţiilor care decurg dintr-un Contract sau din oricare dintre aceşti Termeni şi/sau dacă omitem să ne exercităm oricare dintre drepturi sau să apelăm la căile de atac la care avem dreptul în temeiul acestui Contract sau al acestor Termeni, acest lucru nu va reprezenta o renunţare din partea noastră la aceste drepturi sau căi de atac sau o limitare a acestora şi nu vă va exonera de respectarea obligaţiilor în cauză.

O renunţare din partea noastră privind orice neîndeplinire a unei obligaţii nu va constitui o renunţare din partea noastră la nicio altă neîndeplinire ulterioară a obligaţiilor care decurg din Contract sau Termeni.

Nicio renunţare din partea noastră la oricare dintre aceşti Termeni sau la orice drept sau cale de atac care decurge din Contract nu va produce efecte, cu excepţia situaţiei în care se specifică în mod expres că este vorba despre o renunţare şi vă este comunicat în scris acest lucru, în conformitate cu prevederile paragrafului referitor la Notificări de mai sus.

 Nicio dispensă din partea noastră cu privire la acești Termeni nu se aplică decât în cazul în care se stabilește în mod expres că este o dispensă iar acest lucru ți se comunică în scris, conform prevederilor din paragraful despre Notificări de mai sus.

24.2 CLAUZĂ SPECIALĂ

În cazul în care o autoritate competentă va considera că oricare dintre aceşti Termeni este nevalid, nelegal sau inaplicabil sau că oricare prevedere dintr-un Contract este nevalidă, nelegală sau inaplicabilă într-o anumită măsură, se va separa în măsura stabilită termenul, condiţia sau prevederea în cauză de restul termenilor, condiţiilor şi prevederilor, iar aceştia din urmă vor continua să aibă validitate în măsura maximă permisă de lege.

    25. INTEGRALITATEA CONTRACTULUI

Acești Termeni și orice document la care se face referire în mod expres în cadrul acestora reprezintă întregul acord între tine și noi cu referire la obiectul oricărui Contract și înlocuiește orice acord sau înțelegere anterioare între părți, făcute oral sau în scris.

Atât noi cât și tu declarăm că, la încheierea acestui Contract, niciuna dintre părți nu s-a bazat pe nici un fel de reprezentare, angajament sau promisiune din partea celeilalte părți sau rezultată în timpul negocierilor, în scris sau verbal, înainte de întocmirea Contractului, exceptând cazul în care se specifică în mod expres în acești Termeni.

Nici Tu nici noi nu vom avea dreptul la nici un fel de despăgubire în cazul unor declarații false făcute de cealaltă parte, oral sau în scris, înainte de data întocmirii unui „Contract” (exceptând cazul în care această declarație a fost făcută în mod fraudulos) iar cealaltă parte va avea dreptul la despăgubiri doar în cazul încălcării contractului, după cum se precizează în acești Termeni.

    26.   DREPTUL DE A MODIFICA ACEȘTI TERMENI

Ne rezervăm dreptul de a revizui și modifica ocazional acești Termeni.

Se vor aplica întotdeauna politica și Termenii în vigoare în momentul în care comanzi produse de la noi, excepție făcând cazul în care se impune modificarea acestor politici, Termeni sau a Declarației de confidențialitate prin lege sau de către autorități guvernamentale (în acest caz se vor aplica și comenzilor făcute anterior).

    27. LEGISLAȚIE ȘI JURISDICȚIE

Contractele de achiziție de produse prin site-ul nostru web se supun legislației românești.

Orice litigiu rezultat sau în relație cu un astfel de Contract se va supune competenței jurisdicționale neexclusive a instanțelor românești.

În calitate de consumator, nimic din această clauză nu va afecta drepturile legale asigurate prin legislația locală în vigoare.

    28.  FEEDBACK

Îți suntem recunoscători pentru orice comentarii și sugestii. Te rugăm să ne trimiți orice comentarii și sugestii prin formularul nostru web.

Dacă, în calitatea dumneavoastră de cumpărător considerați că drepturile v-au fost încălcate, aveți posibilitatea de a ne adresa reclamațiile dumneavoastră prin intermediul adresei electronice contact@in-white.ro, în scopul soluționării litigiului pe cale extrajudiciară.

 

ANEXĂ

Model de formular de retragere

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract)

Formular de retur

Comanda nr ___________/ data ____

Catre INWHITE SRL, cu sediul in Constanta, judetul Constanta, Strada Dezrobirii, Nr. 118, adresa email

 contact@in-white.ro

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

_______________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

Motivul returnarii fiind:_____________________________________________________________

Comandate la data: ________________________ Primite la data:___________________________

Optiunile mele de retur sunt:

 • Doresc schimb marime cu acelasi produs
 • Doresc inlocuirea produsului cu unul nou
 • Am primit alt produs decat cel comandat
 • Doresc returnarea contravalorii achitate in cont bancar

Pentru returnarea contravalorii produselor achitate, va rugam sa completati campurile de mai jos : (Datele sunt necesare pentru returnarea contravalorii produselor achitate, singura optiune fiind transferul bancar, iar toate comisioanele bancare vor fi suportate de catre INWHITE SRL )

Banca:__________________________________________________________________________

Contul:_________________________________________________________________________

Nume/Prenume:__________________________________________________________________

Adresa :_________________________________________________________________________

Numar telefon:______________________________________

E-mail:_______________________

Sunt de acord cu acest formular de notificare cu privire la retragerea mea din contract.

Data _____________________             Semnatura____________________________