Despre noi

Când ne gândim la un spital, un doctor sau la medicină în general, și de ce nu chiar centru spa, primul lucru care ne vine în minte este uniforma medicală, de aceea este important ca această să fie de o calitate superioară, confortabilă și nu în ultimul rând, stilată.

„InWhite” vă propune produse confecționate numai din materiale de înaltă calitate. Toate modele noastre sunt fabricate intr-o manieră care să satisfacă cerințele și celor mai exigenți clienți ai noștri – fiind confortabile, culori și materiale rezistente la uzură, având un design modern și unic.

Acum poți alege o uniformă pentru tine sau pentru echipa ta care să scoată în evidență unicitatea ta sau a centrului tău medical / de înfrumusețare/ spa. Acum este simplu și ușor de a alege un stil anume, și chiar dacă domeniul medical poate părea monoton, „InWhite” vă pune la dispoziție o varietate mare de culori și modele de uniforme și halate medicale. Poți alege unul dintre modele propuse de noi sau poți asorta culorile după stilul propriu.

Echipa „InWhite” și-a propus să se abată de la canoanele clasice ale uniformei medicale. Toate modelele noastre sunt create luând în considerare toate regulile ergonomiei și a influenței pozitive pe care o pot avea culorile asupra percepției pacientului / clientului vizavi de specialist. Pentru realizarea îmbrăcăminții medicale unice „InWhite” echipa noastră de profesioniști colaborează cu creatori de modă, stiliști, designeri care aleg cu atenție cele mai bune materiale pentru crearea modelelor și de a desăvârși cele mai confortabile și distinse modele din branșă.

Acum este posibil să fii elegant și la modă la serviciu, uniforma de zi cu zi nu va mai fi banală și monotonă, optând pentru produsele „In White” vei avea întotdeauna ce să alegi pentru a-ți diversifica uniforma de serviciu, accentuând individualitatea și unicitatea.

„InWhite” este un nou cuvânt în moda medicală, un cuvânt cu care începe formarea încrederii și a relației specialist – pacient / client.

Be stylish. Be Unique. Be InWhite.