Politica de retur

               ,,Consumatorul, persoană fizică, are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". (conf. O.G. 130/2000 art. 2 lit. e., O.U.G 34/2014). ,,Clienți" sau ,,consumatori" sunt doar PERSOANELE FIZICE. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsele personalizate la cererea clientului, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014, în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs sau cu restituire de produs. Acestea vor fi refuzate și dumneavoastră veți suporta taxele de tur-retur.

                Dacă sunteți nemulțumit(ă) de produsul primit, INWHITE  vă permite să îl returnați in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, cu respectarea condițiilor de retur și cu notificare de retur  pe adresa de email retur@in-white.ro 

                Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, să nu fie folosit, să nu prezinte urme de purtare, lovire sau murdărie, să conțină toate accesoriile aferente produsului, să fie în ambalajul original, însoțit de certificatul de garanție (în cazul sabotilor), factura și chitanța de la curier (în original sau copie). În cazul returnării produsului, clientul poate alege returnarea banilor (doar pentru achizițiile online) sau comandarea altui produs, cu achitarea sau restituirea diferenței în cazul în care prețul produselor diferă. Urme de uzură sunt considerate urmele de machiaj, fond de ten, ruj sau alte substanțe ce necesită spălare pentru a fi îndepărtate.

Returul se poate face doar prin CURIER RAPID.  În cazul în care nu sunt respectate condițiile de retur, nu vom accepta înlocuirea/schimbarea produsului cu un alt produs și nici restituirea banilor.

                Returul trebuie să fie însoțit de următoarele documente: factură (original sau copie);chitanță de la curier (original sau copie) și formularul de retur completat .

                Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data aprobarea returului, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.

                Schimbarea produsului cu un alt produs

                Dacă doriți schimbarea mărimii/culorii produsului comandat, sau înlocuirea produsului cu un alt produs, trimiteți produsul/produsele pe care doriți să le schimbați prin curier, la adresa de returnare de mai jos, împreună cu documentele specificate mai sus, după ce în prealabil ați notificat acest lucru pe mail. Returnarea produsului solicitat la schimb, se face prin curier la adresa specificată în formularul de retur, Bd. I.C. Bratianu, Nr. 26, Constanta

                Costurile de transport aferente trimiterii returului de către dvs la noi sunt suportate de catre dumneavoastra, iar costurile expedierii produsului trimis de noi ca schimb către dvs este suportat de către INWHITE SRL.

                În cazul în care nu respectați condițiile de retur, precizate și în Termeni și Condiții, nu vom accepta returul dumneavoastră.

                 Notificarile de retur sau schimb de produse se trimit exclusiv pe e-mail: retur@in-white.ro