Un rol important in imaginea de ansamblu a unei companii este identitatea, aceasta fiind cartea de vizita in relatia cu pacientii. In cele mai multe cazuri, designul identitatii este implicat in jurul elementelor vizuale, de aceea, noi, cei de la INWHITE, ne axam exclusiv pe furnizarea de uniforme medicale de calitate premium pentru profesionistii din domeniul sanatatii si activitatilor conexe. Pe langa avantajele aduse relatiei cu pacientul, stilul vestimentar corporativ este un factor important in coeziunea echipei: datorita uniformitatii externe a imbracamintei, angajatii se simt mai implicati in viata companiei si mai apreciati, ceea ce stimuleaza atingerea obiectivelor. Intr-o perioada in care calitatea pare sa fie compromisa de pret, suntem hotarati sa fim diferiti si sa oferim in continuare uniforme medicale de cea mai buna calitate la un pret corect si rezonabil. Si impreuna cu serviciul nostru de asistenta clienti fara precedent, suntem siguri ca avem solutiile potrivite pentru afacerea ta.

• Lucram doar cu materiale de cea mai inalta calitate : Dutch cotton, Italian stretch cotton, cotton print USA.

• Accesorii de calitate premium, fabricate in Germania si Italia: capsele metalice nu ruginesc, fermoarele isi pastreaza culoarea

• Avem un paletar de peste 50 de culori

• Materialele rezista la peste 1650 cicluri de spalare Oferim serviciul de personalizare prin broderie - logo, nume, initiale, functie, slogan etc.

Brodarea se face cu tehnologiilor moderne si, prin urmare, va dura pentru totdeauna. Livram costume medicale de dama si barbati catre diferite spitale de stat si private, stomatologi, cabinete medicale private, medici veterinari sau saloane de infrumusetare. Pentru informatii suplimentare si cereri de oferte personalizate, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa:

b2b@in-white.ro