Egy vállalat általános imázsában fontos szerepet játszik az identitás, amely a betegekkel való kapcsolatában a névjegykártya. A legtöbb esetben az arculattervezés a vizuális elemek köré fonódik, ezért a INWHITE kizárólag prémium minőségű orvosi egyenruhák biztosítására összpontosít az egészségügyi szakemberek és a kapcsolódó tevékenységek számára. A betegekkel való kapcsolatra gyakorolt előnyök mellett a vállalati öltözködési stílus fontos tényezője a csapatkohéziónak: az öltözködés külső egységességének köszönhetően az alkalmazottak úgy érzik, jobban részt vesznek a vállalat életében, és nagyobb megbecsülést élveznek, ami ösztönzi a célok elérését. Egy olyan időszakban, amikor úgy tűnik, hogy a minőséget az ár veszélyezteti, mi eltökéltük, hogy másak leszünk, és továbbra is a legmagasabb minőségű orvosi egyenruhákat kínáljuk tisztességes és elfogadható áron. Páratlan ügyfélszolgálatunkkal együtt pedig biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldásokat az Ön vállalkozása számára.

- Csak a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk: Holland pamut, olasz sztreccs pamut, pamutnyomás USA.

- Prémium minőségű, Németországban és Olaszországban készült kiegészítők: a fém kapcsok nem rozsdásodnak, a cipzárak megtartják színüket

- Több mint 50 színből álló palettánk van

- Az anyagok több mint 1650 mosási ciklusnak ellenállnak Kínálunk hímzési személyre szabási szolgáltatást - logó, név, kezdőbetűk, funkció, szlogen stb.

A hímzés modern technológiával készül, ezért örökké tart. Női és férfi orvosi öltönyöket szállítunk különböző állami és magánkórházaknak, fogorvosoknak, magánorvosi rendelőknek, állatorvosoknak vagy szépségszalonoknak. További információkért és személyre szabott árajánlatkérésekért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi címen:

[email protected]