GDPR Személyes adatok védelme

GDPR SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA

Az elektronikus hírközlési ágazatban a személyes adatok feldolgozásáról és a magánélet védelméről szóló 679/2016/EU rendelet (általános adatvédelmi rendelet) értelmében az SC INWHITE SRL köteles az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag a biztonsági intézkedések betartásával és a közölt cél érdekében feldolgozni.

A kapcsolatfelvételi űrlapok kitöltésekor vagy e-mailben megadott személyes adatait szigorúan bizalmasan kezeljük. Ön nem köteles személyes adatokat megadni nekünk, de az Ön által önkéntesen megadott adatokat kizárólag az Ön kérésének feldolgozása céljából használjuk fel. A 679/2016/EU rendelet (általános adatvédelmi rendelet) értelmében Önt megilleti a hozzáférési jog, az adatokkal kapcsolatos beavatkozási jog, valamint az a jog, hogy ne lehessen egyedi döntést hozni. Önnek joga van továbbá tiltakozni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozása ellen, és kérheti az adatok törlését. Önnek joga van ahhoz is, hogy jogi lépéseket tegyen.

Az SC INWHITE SRL az Ön személyes adatait kizárólag a számla elkészítéséhez használja fel, és közli azokat a futárcéggel. Az Ön személyes adatait más célokra nem dolgozzuk fel.

A személyes adatok védelméről szóló 679/2016 európai rendelet értelmében természetes személyként Önt a következő jogok illetik meg:

- tájékoztatás és a személyes adatokhoz való hozzáférés

Joga van arra, hogy megerősítést kapjon tőlünk arról, hogy nem kezeljük az Önre vonatkozó személyes adatokat.

- a személyes adatok feldolgozásának korlátozása

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor bizonyos adatok feldolgozását csak egy bizonyos időtartamra kívánja korlátozni. Például egy hónapig nem szeretne tőlünk kereskedelmi üzeneteket kapni bizonyos kategóriákban. Bármikor küldhet erre vonatkozó e-mail kérést, vagy módosíthatja felhasználói fiókját. Ha vissza kívánja vonni az adatkezelés korlátozását, azt a korlátozásra használt módszerek egyikével teheti meg.

- A személyes adatok feldolgozásával szembeni tiltakozás

Előfordulhat, hogy egy bizonyos ponton le kívánja állítani bizonyos személyes adatok feldolgozását anélkül, hogy törölné azokat az adatbázisunkból. Ezt a jogát bármikor gyakorolhatja.

- a személyes adatok helyesbítése

Amikor személyes adatait megváltoztatja (pl. megváltoztatja e-mail címét), az online fiókjához való hozzáféréssel vagy e-mailben küldött kéréssel frissítheti adatait az adatbázisunkban.

- személyes adatok törlése

Ha bármilyen okból törölni szeretné személyes adatait az adatbázisunkból, kérvényezheti ezt e-mailben

Felhívjuk figyelmét, hogy ha az Ön személyes adatait jogi kötelezettség teljesítése érdekében dolgozzuk fel, az ilyen adatok törlésére irányuló kérelem elutasítható, és ebben az esetben csak azokat az adatokat töröljük, amelyeket az Ön hozzájárulása nélkül már nem tudunk feldolgozni.

A fenti jogok bármelyikének gyakorlása érdekében kérvényt küldhet e-mailben a [email protected] címre

Annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy Ön az adatok tulajdonosa, kérjük, hogy kéréseit azon az e-mail címen küldje el, amelyen a kérést benyújtja.