Rólunk

Amikor egy kórházra, orvosra vagy általában az orvostudományra, sőt, miért ne a gyógyfürdőre gondolunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, az az orvosi egyenruha, ezért fontos, hogy az jó minőségű, kényelmes és nem utolsósorban stílusos legyen.

az "InWhite" kizárólag kiváló minőségű anyagokból készült termékeket kínál. Minden modellünk úgy készül, hogy megfeleljen a legigényesebb vásárlóink igényeinek is - kényelmes, kopásálló színekkel és anyagokkal, modern és egyedi dizájnnal rendelkezik.

Most olyan egyenruhát választhat magának vagy csapatának, amely kiemeli az Ön vagy az orvosi/szépségszalon/spa egyediségét. Most már egyszerű és könnyű kiválasztani egy adott stílust, és bár az orvosi terület egyhangúnak tűnhet, az "InWhite" az orvosi egyenruhák és műtősruhák színeinek és mintáinak széles választékát kínálja. Választhat az általunk javasolt minták közül, vagy a színeket saját stílusához igazíthatja.

Az "InWhite" csapata arra törekedett, hogy eltérjen az orvosi egyenruhák klasszikus kánonjaitól. Minden tervezésünk során figyelembe vesszük az ergonómia összes szabályát és azt a pozitív hatást, amelyet a színek gyakorolhatnak a páciensnek/ügyfélnek a szakemberről alkotott képére. Az egyedi "InWhite" orvosi ruhadarabok létrehozásához szakemberekből álló csapatunk együttműködik divattervezőkkel, stylistokkal, tervezőkkel, akik gondosan kiválasztják a legjobb anyagokat a modellek létrehozásához, és az iparág legkényelmesebb és legkiválóbb modelljeinek kifejlesztéséhez.

Most már lehetséges, hogy stílusos és divatos legyen a munkahelyén, a mindennapi egyenruhája többé nem lesz banális és egyhangú, a "Fehérben" termékek választásával mindig lesz mit választania, hogy változatossá tegye a munkaruháját, hangsúlyozva egyéniségét és egyediségét.

az "InWhite" egy új szó az orvosi divatban, egy szó, amellyel a bizalom és a szakember-beteg/ügyfél kapcsolat kialakulása kezdődik.

Be Stylish. Be Unique. Be InWhite.