Pentru că meriți ce e mai bun, folosim doar materiale premium, respirabile și durabile pentru toate uniformele noastre. 


Ne dorim să-ți oferim nu doar confort, ci și o experiență de înaltă calitate în fiecare zi. 

Materialele noastre sunt atent selectate pentru a asigura o combinație perfectă între funcționalitate, durabilitate și eleganță.HOLLAND COTTON (origine Olanda) este un material rezistent, care nu intră la apă și se calcă ușor. După prima spălare materialul devine moale și plăcut la atingere. 

Compoziție:
65% poliester 
35% bumbac cu densitate 165 gr/m2 


Poliesterul conferă o durabilitate sporită, asigurându-te că rezistă bine la uzură și că rămân în formă chiar și în cele mai solicitante medii de lucru, iar bumbacul cu densitate medie aduce un nivel ridicat de respirabilitate și absorbție a umezelii, permițând pielii să respire și menținându-te confortabil pe tot parcursul zilei.


ITALIAN COTTON (origine Italia) este un material premium, subțire, ușor elastic și plăcut la atingere. 


Compoziție: 


72% bumbac cu densitate 130 gr/m2

24% poliester

4% spandex


Bumbacul asigură o ventilație excelentă, menținându-te confortabil și răcoros pe tot parcursul zilei. Poliesterul adaugă durabilitate și rezistență la uzură, uniforma ta păstrându-și formă pe tot parcursul zilei, iar spandexul oferă flexibilitate și libertate de mișcare


sau 


98% bumbac cu densitate 130 gr/m2

2% spandex 


Bumbacul pentru asigură o respirabilitate optimă și o absorbție excelentă a umidității, oferind o senzație plăcută pe piele, iar cei 2% spandex adaugă o notă de elasticitate care îți oferă libertate de mișcare fără constricții.

Această combinație perfectă între materiale îți permite să te simți confortabil în timpul orelor lungi de lucru, asigurându-ți totodată mobilitatea necesară pentru a te mișca cu ușurință în orice situație.