Deoarece colaborăm cu un atelier specializat, ai siguranța că vei obține rezultate de cea mai înaltă calitate. Fiecare cusătură va fi realizată cu atenție și precizie, garantând un aspect impecabil și durabil.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți ce anume îți dorești brodat pe uniforma ta de lucru. Poate fi numele tău, logo sau un design special - tu decizi! 

După ce primim solicitarea ta, un membru al echipei noastre te va contacta pentru a stabili toate detaliile necesare. Vom discuta despre dimensiunea, culorile, poziția broderiei și orice alte cerințe speciale pe care le ai.

În urma discuției noastre, vom crea una sau mai multe machete personalizate pentru broderia ta. Aceste machete vor fi trimise către tine pentru a le analiza și aproba. Dacă este necesar, putem face modificări pentru a ne asigura că broderia finală este exact așa cum îți dorești.

Odată ce ai aprobat macheta, va începe procesul de personalizare folosind mașini de brodat profesionale de înaltă precizie.

Astfel, te asigurăm că vei avea o experiență simplă, transparentă și plăcută în personalizarea uniformei tale de lucru. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici să te ajutăm!

Procesul nostru de personalizare este rapid și eficient. De obicei, durează între 1 și 3 zile lucrătoare de la momentul în care am stabilit toate detaliile. Ne străduim să respectăm termenele și să livrăm produsele personalizate cât mai rapid posibil, fără a face rabat de la calitate. Astfel, te poți bucura în scurt timp de uniforma ta personalizată, gata să te facă să strălucești în fiecare zi de activitate!